מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מס 102
2-8/10
בין כסה לעשור - יום כיפור
השבוע בקבוצות של דיאטהלקאב נעשה את חשבון הנפש שלנו. נערוך ספירת מלאי של השגינו ונמשיך להגדיר לעצמינו יעדים חדשים.
סלט כרוב ואננס
6 מנות
1 מנה = 1 מנת ירק + 1 מנת פרי + 1 מנת שומן
החומרים:
1/2 כרוב בינוני
1 כוס חתיכות אננס משומר במיץ טבעי
1 כוס קוביות תפוח עץ
1/2 כוס סלרי קצוץ (ענפי סלרי אמריקאי)
1/4 כוס צימוקים בהירים
1/2 כוס מיונז דל קלוריות
מלח
חסה
תפוח לקישוט
אופן ההכנה:
קוצצים את הכרוב לרצועות קטנות ודקות.
יש צורך בשלוש כוסות כרוב קצוץ.
מסננים את האננס.
מודדים כוס אחת אננס ואם החתיכות גדולות מידי, רצוי לקצוץ אותן לפתיתים קטנים.
מערבבים בקערה את הכרוב, האננס, קוביות תפוח העץ, הסלרי, הצימוקים והמיונז.
מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מניחים בקערה מרופדת בעלי חסה ומקשטים בפרוסות תפוח ו/או חתיכות אננס.
אפשר להגיש גם בצלוחיות אישיות מרופדות בעלי חסה.