ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס 177

11-17/9

"נשקלנו? ירדנו? - עכשיו אפשר לחגוג"

השבוע נדבר בקבוצות של דיאטהלקאב על השפעת השקילה על ההתנהגות שלנו. נבין מה היא אומרת על מטרותינו וכוונותינו ונלמד אין להשתפר.

מוסקה

מהמטבח של danch

4 מנות

כל מנה: 1מנת בשר, 3 מנות ירק, 1 מנת פחמימה

חומרים:

2 חצילים גדולים פרוסים לעיגולים

500 ג' בשר בקר טחון (או בשר עוף והודו)

בצל בינוני קצוץ

2 בטטות

2 ביצים

כף פפריקה מתוקה

סוכר לפי הטעם

אבקת מרק

פלפל שחור טחון

מלח

שכבת הרוטב:

5 עגבניות

חצי כוס מים

תחליף סוכר לפי הטעם

פלפל שחור טחון

מלח

הכנה:

לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את פרוסות החצילים, להבריש אותן בשמן זית מתובל עם מלח ופלפל.

להרתיח מים ולבשל את הבטטות עד שהן רכות, לסנן ולמעוך עם כפית שמן זית ,אבקת מרק ומלח פלפל.

לטגן את הבצל עד הזהבה (בתרסיס), להוסיף את הבשר ולפורר תוך כדי טיגון עד שהבשר משנה את צבעו.

להוסיף תבלינים ותחליף סוכר לפי הטעם.

להוריד מהאש ולהוסיף את הביצים, לערבב במהירות.

לחתוך את עגבניות לקוביות, לטגן אותן במחבת חמה עד שהן מתרככות .

להוסיף מים להעביר לבלנדר. לטחון ולהחזיר למחבת. לתבל ולהוסיף תחליף סוכר לפי הטעם.

לרפד את התבנית בפרוסות החצילים, מעל לשים את הפירה

ומעל את הבשר.

מעל לסדר את פרוסות החצילים ולצקת מעל את רוטב העגבניות.

לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ30 דקות.

 

חזרה לרשימה