מתוך-->כדאי לדעת-->סוד הסוכריה
לכל מי שעושה דיאטה בדיאטהקלאב, אנו ממליצים כ -15 דקות לפני ארוחת הצהריים וארוחת הערב למצוץ באיטיות סוכרייה אחת.
הסוכריה חייבת להיות קשיחה ולא רכה (גומי או טופי).
לסוכריה שלושה תפקידים:
1) מציצת הסוכריה לפני הארוחה מקדימה את תחושת השובע לשלב מוקדם יותר במהלך הארוחה.
2) החזקת הסוכריה בפה מונעת "טעימות" במהלך ההכנות לארוחה. זו דרך נוספת לפתח שליטה והרגלי אכילה נוספים.
3) מציצת הסוכריה היא הכנה נפשית להתנהגות אכילה שקולה בהזכירה לנו שאנו נמצאים בתכנית הרזיה רצינית ועומדים בפני אכילת אחת משתי הארוחות הגדולות של היום.