מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מס 176
4-10/9
העמקת הדיון בתוכנית
השבוע בקבוצות של דיאטהקלאב נתעמק בתוכנית האכילה וההתנהגות שלנו. נחזור על עיקרי התוכנית ונבדוק את עצמיו ביחס אליה.
סלט לבבות ארטישוק חגיגי
מהמטבח של המנחה מיכל ויינברג
כל הכמות: 11 מנות ירק + 1מנת שומן
החומרים:
1 קופסת שימורי תחתיות ארטישוק
1 קופסת שימורי לבבות דקל
1 צנצנת אספרגוס
1 קופסת שימורי פטריות קטנות ושלמות
לרוטב:
2 כפות קטשופ
3 כפות מיונז 5%
1 כפית חרדל
מעט חומץ
מלח, פלפל
ההכנה:
מסננים וחותכים את תחתיות הארטישוק לרבעים, את לבבות הדקל לפרוסות ואת האספרגוס לשלישים.
מוסיפים את הפטריות.
מערכבבים את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לירקות החתוכים.