ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס 158

1-7/5

הם לא אשמים שאני בדיאטה

השבוע נדון בקבוצות של דיאטה קלאב במעורבות המשפחה בתוכנית שלנו. נבדוק האם אנחנו מישמים את עקרונו התוכנית על כל בני הבית או שומרים אותם לעצמנו ולמה.

שיפודי פרגיות ברוטב רימונים

4 מנות

1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 1 מנת שומן + 1 מנת ירק

המצרכים:

600 גרם פרגיות (ירכי עוף ללא עצם) חתוכות לנתחים בגודל 3X3ס"מ

למשרה:

6 כפות תרכיז רימונים

4 כפות רוטב סויה

מיץ מ -1/2 לימון

3 שיני שום כתושות

1 כפית זרעי כוסברה כתושים לאבקה

מלח ופלפל שחור גרוס

לבישול:

1 כף שמן

1 כף סוכר

2 בצלים קצוצים

2 עגבניות מגורדות

1/2 כוס עלי נענע קצוצים

מלח ופלפל שחור טחון טרי

גרגרים מרימון אחד

ההכנה:

1. משפדים את נתחי הפרגיות על שיפודי עץ, מערבבים בקערה את חומרי המשרה, ומניחים בה את שיפודי הפרגיות. מכסים ומניחים במקרר חצי שעה ואפשר עד יממה.

2. מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים סוכר ובצל, ומאדים עד שהבצל מזהיב. מוסיפים עגבניות וחצי כמות נענע. מבשלים כחמש דקות ומתבלים. מכסים וממשיכים לבשל לקבלת רוטב סמיך.

3. מחממים גריל פחמים או מחבת צלייה. צולים את שיפודי הפרגיות כ- 3 דקות מכל צד.

4. מוסיפים את השיפודים למחבת עם הרוטב ומבשלים כ- 10 דקות על אש בינונית. מוסיפים גרגרי רימון ומסירים מהאש.

5. מפזרים נענע ומגישים עם אורז לבן.

חזרה לרשימה