ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס 140

26/12/10-1/1/11

שינוי וטרנספורמציה

השבוע בקבוצות של דיאטהקלאב נעמוד על ההבדל בין שינוי לטרנספורמציה. נבדוק מה מבין השניים אנחנו מחפשים ומה עלינו לעשות לשם כך.

מרק גולאש הונגרי

 3 מנות,

 1 מנה = 1 מנת בשר + 1 מנת לחם + 3 מנות ירק

* מתאים כארוחה חמה בערב

רכיבים:

1/2 ק"ג בשר הודו אדום  לגולאש 

1 כף קמח

3 תפוחי אדמה בינוניים, חתוכים לקוביות בינוניות

1/2 סלסילת עגבניות שרי קטנות

1 כוס גרגרי אפונה סנפרוסט

2-3 בצלים גדולים, קצוצים גס

2 כפות רסק עגבניות

2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה

1 כפית שטוחה פפריקה חריפה (לא חובה)

2-3 שיני שום כתושות

1/2 1 ליטר מים חמים

תרסיס קל שמן

אופן הכנה:

חותכים את הבשר לקוביות קטנות ומקמחים אותן.

מרססים שמן בסיר גדול ומאדים את הבשר כדי לסגור אותו מכל הכיוונים. מוציאים את הבשר .

מאדים את קוביות הבצל בתרסיס שמן שנותר בסיר הגדול עד שנעשה שקוף. מוסיפים את השום וממשיכים לאדות.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומאדים במשך מספר דקות.

מוסיפים חזרה את הבשר.

מתבלים בפפריקה מלח ופלפל, מוסיפים את המים החמים ורסק העגבניות ומרתיחים.

מוסיפים את האפונה ועגבניות השרי, מנמיכים את האש לאש קטנה-בינונית ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהבשר רך.

מתקנים תיבול ומגישים.

חזרה לרשימה