ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס 138

12-18/12

לא קלה היא לא קלה דרכינו

השבוע בקבוצות של דיאטהקלאב נלמד מהשומרים והמתמידים שבקבוצותינו. נאפיין בעזרתם את דפוסי ההתנהגות והחשיבה שמאפשרים להם להצליח ונעזר בהם.

פילאף בורגול

6 מנות

1 מנה= 1/2 מנת בשר + 2 מנות לחם + 2 מנות ירק

המצרכים:

500 גרם בשר שווארמה הודו טחון

2 בצלים גדולים קצוצים

6 פלפלים ירוקים חתוכים לטבעות

1.5 כף עגבניות מרוסקות

1 קופסא עגבניות שרי קלופות (לאחר חליטה במים רותחים הקליפה יורדת בקלות)

3.5 כוסות מים חמים

2.5 כפיות מלח

2 כוסות בורגול

1 כפית פלפל שחור

תרסיס שמן

להגשה: קוביות חציל קלויות בגריל, מחציל אחד.

ההכנה:

מאדים את הבצל בתרסיס השמן לשקיפות קלה, מוסיפים את הבשר ומאדים. 

מפוררים את הבשר בזמן האידוי כדי למנוע גושים.

כשהבשר מתחיל להשחים מתבלים בפלפל שחור ומלח.

מוסיפים את עגבניות השרי, העגבניות המרוסקות וטבעות הפלפל הירוק.

ממשיכים לבשל מספר דקות ויוצקים את המים.

מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבורגול לסירוגין תוך כדי ערבוב.

מביאים שוב לרתיחה, מכסים וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות נוספות.

מניחים ל-20 דקות ומגישים בליווי קוביות חציל קלוי.

חזרה לרשימה