מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מס 132
31/10-6/11
סביבה תומכת
השבוע נדון בקבוצות של דיאטהקלאב על מערכות התמיכה שלנו. נבדוק איזה סוג של תמיכה תעזור לנו ואיך נגייס אותה.
מרק קישואים ושמיר
6 מנות, 1 מנה = 1 מנת ירק
החומרים:
1 בצל לבן קצוץ
6 קישואים
6 כפות שמיר קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף (או 2 שקיות מרק 10)
6 כוסות מים
3 פרוסות חלה קלה חתוכות לקוביות
תרסיס שמן.
ההכנה:
מרססים סיר בתרסיס שמן, מחממים ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
מגרדים את הקישואים (אפשר בקליפתם כל עוד הם יפים) במגררת גסה ומערבבים אותם עם השמיר.
מפזרים עליהם את אבקת המרק ומכניסים לסיר.
יוצקים 6 כוסות מים ומרתיחים .
מקטינים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה - 10 דקות נוספות .
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה, מפזרים על הנייר את קוביות החלה, וקולים בתנור עד לקבלת גוון זהוב.
מגישים את המרק בקעריות קטנות עם קוביות חלה קלויה.