מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מס' 125
12-18/9
בין כסה לעשור - יום כיפור
השבוע בקבוצות של דיאטהקלאב נתחבר למסורת וגם אנחנו נעשה חשבון נפש. נבדוק את ההשגים שלנו, את מה שעוד ברצוננו להשיג ונקבע מטרות חדשות.
דג סול ברוטב פרובנסיאלי
3 מנות, 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי
המצרכים:
600 גרם דג סול
לרוטב:
1 כף רסק עגבניות
2 עגבניות טריות קצוצות
1 כף אבקת מרק עוף
1/4 כוס יין אדום
מלח, פלפל חריף
4 שיני שום
ההכנה:
ממליחים את הדגים, זורים פלפל ומסדרים בתבנית אפיה מתאימה.
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב בסיר בינוני על אש קטנה עד שיסמיך מעט. יוצקים את הרוטב מעל פרוסות הדג.
אופים בתנור בחום בינוני (C º180) כ- 30 דקות.
הערות:* אפשר להוסיף לרוטב פטריות.