מתוך-->שיחת השבוע-->שיחת שבוע מס' 113
13-19/6
אפר"ת
השבוע נבדוק בקבוצות של דיאטהקלאב עד כמה הפרשנות שלנו לארועים בחיינו משפיעה על הרגש ובעקבות כל על התגובה ונראה עד כמה הדבר משפיע גם על התנהגות האכילה שלנו.
סלט קייצי מתרד חי
4 מנות
1 מנה = 2 מנות ירק + 1/2 מנת חלב + 1 מנת שומן
המצרכים:
1 חבילת תרד טרי חתוך לרצועות
1/2 סלסלת פטריות טריות
50 גרם גבינת פרמזן (בגוש אחד)
1 בצל יבש בינוני
מלח, פלפל שחור, חומץ בלסמי
1 כף שמן זית.
ההכנה:
שוטפים ומסננים את התרד והפטריות.
מסדרים את התרד בקערת הגשה.
חותכים את הפטריות והבצל לפרוסות דקות ומסדרים מעל התרד.
חותכים את הגבינה לרצועות דקות מאוד ומפזרים מעל הסלט.
יוצקים שמן זית וחומץ, מתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.