ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס' 112

6-12/6

מאז שאני עושה דיאטה איבדתי את הספונטניות שלי

השבוע נדון בקבוצות של דיאטהקלאב על אובדן החופש והספונטניות שבאכילה. נבדוק מה משמעות האובדן הזה עבורינו, מה ההפסד ומהו הרווח.

עוף במילוי כוסברה ולימון

סה"כ 20 מנות. 1 מנה = 1 מנת חלבון בשרי+ 1 מנת שומן

החומרים:

20 יחידות חזה עוף, פרוס לרוחב לא עד הסוף

180 גרם ממרח פסטו מוכן (צרור בזיליקום, כוסברה או כל עשב תיבול אחר טחון עם 2 כפות שמן זית ו-2 כפות צנוברים)

6 כפות שמן זית

1 כוס ציר עוף (אפשר מים עם משחת ציר)

מיץ וקליפה מגוררת מ-2 לימונים

3 כפות דבש

3 כפיות שטוחות כורכום

3 כפיות שטוחות אבקת קארי

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום 200 מעלות. 

פותחים את חזות העוף הפרוסים, מתבלים במלח ופלפל ומורחים מעט פסטו (כ- 10 גרם למנה).

סוגרים את החזה לצורתו המקורית ומשמנים בשמן זית בעזרת מברשת.

מרפדים תבנית אפייה עמוקה בנייר אפייה ומסדרים את החזות בשכבה אחת אחידה.

בקערה נפרדת מערבבים ציר עוף, מיץ לימון, קליפת לימון, תבלינים מלח ופלפל. יוצקים את התערובת על החזות.

אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (הצבע הופך בהיר והקצוות מעט משחימים).

מגישים מיד.

 

חזרה לרשימה