ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס' 110

23-29/5

טשטוש הגבול בין התפקיד הפיזי והרגשי של האוכל והאכילה

לאוכל ולהתעסקות בו ואפילו לעצם ההשמנה יש לעיתים קרובות תפקידים רגשיים ולעיתים התפקידים הללו כה עמוקים ומושרשים, עד כי אנו מתקשים להתנתק מהתמיכה שהאוכל מספק לנו. השבוע נלמד להבדיל בין רעב רגשי לרעב פיזי ונמצא דרכים להתמודד עם הרעב הרגשי.

סלט קוסקוס וירקות ירוקים

החומרים (ל-20 מנות): 1 מנה = 1 מנת פחמימה + 1 מנת ירק + 1/2 מנת שומן

החומרים

1 חבילה קוסקוס אינסטנט עבה

1 בצל קצוץ דק

4  פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות

4  מלפפונים חתוכים לקוביות

3 קישואים חתוכים לקוביות

10 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות

1 כוס  אפונה חלוטה

3 יח' קולורבי, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

1 צרור בצל ירוק, קצוץ

1 חב' נענע קצוצה דק

1 חב' פטרוזיליה קצוצה דק

מיץ מ- 5 לימונים

3 כפות שמן זית משובח

מלח, פלפל שחור טרי

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הקוסקוס עפ"י הוראות היצרן ומצננים היטב.

מוסיפים את כל סוגי הירקות לקוסקוס, מערבבים היטב ומתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית. מאחסנים במקרר לשעה לפחות.

לפני ההגשה מתקנים תיבול ומגישים בטמפרטורת החדר.

חזרה לרשימה