ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס' 103

4-10/4

איך מזהים רעב רגשי?

השבוע נלמד בקבוצות של דיאטהקלאב איך מבחינים בין רעב רגשי ופיזיולוגי. נכיר לעומק את תפקידו של האוכל בוויסות הרגשי שלנו וננסה למצוא דרכים להתגבר עליו.

סופלה פראסה (באדיבות אנליה רינג מהקבוצה של אביבה אורדן)

6 מנות, כל מנה: 1 חלבון חלבי, 1 מנת ירק

המצרכים:

1 פראסה שמנה וגדולה

1 ביצה

1/2 כף קמח

1 יוגורט 0% או 1.5%

1/2 כוס חלב דל שומן (אפשר במקום: 1/4 כוס חלב ו-1/4 כוס מים)

מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט

1 מגש סיליקון של מאפינס (6 )

אופן ההכנה:

חותכים את הפראסה לחצי ושוטפים היטב,

 חותכים לחתיכות גדולות ומאדים (אפשר לאדות על רשת אידוי).

שמים את הפראסה המאודה במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים לבלילה די דלילה.

מרטיבים מפית נייר במעט שמן ומורחים את חורי המאפינס.

שופכים את הבלילה לכל חור (לא למלא עד הסוף).

מכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) לחצי שעה בערך או עד שהבלילה עולה ונעשית זהובה מעט.

מוציאים את הפראסה כאשר היא עדיין חמימה.

אפשר לאחסן בקופסת פלסטיק.

אפשר להקפיא.

חזרה לרשימה