ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס' 177

28/2-6/3

תאום ציפיות

השבוע נדבר בקבוצות של דיאטהקלאב על הציפיות שלנו מתהליך השינוי. נבחן את הציפיות מקצב הירידה במשקל, מהקבוצה ועוד ונראה מה אנחנו מוכנים לעשות על מנת להגשים אותן

דאל - עדשים אדומים בנוסח הודי

באדיבות רונית ה. מהקבוצה של מירה בחיפה

סה"כ 8 מנות.

כל מנה=2 מנות פחמימה + מנת ירק

מומלץ להכין יום קודם להגשה

החומרים:

2 וחצי כוסות עדשים כתומים

3 עגבניות בינוניות

5 בצלים בינוניים

1/2 כף כורכום

1/2 כף כמון

כף מלח

כף שמן

קורט זנגוויל

ההכנה:

1. בוררים היטב את העדשים (מוציאים אבנים).

2. קולפים, שוטפים וחותכים את הבצל במכונה בסכין "צ'יפס", את העגבניות חותכים ידנית לקוביות.

3. מטגנים בכף שמן את הבצל ולאחר מספר דקות מוסיפים את העגבניות.

4. מוסיפים את התבלינים (פרט למלח), מערבבים ומוסיפים את המים ואת העדשים.

5. מוסיפים את המלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה, עד שהעדשים רכים.

חזרה לרשימה