ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שיחת שבוע מס' 159

25-31/10/09

 

התכנית שלנו – למה?

 

השבוע נחזור ונזכיר מה ההגיון המדעי וההתנהגותי של התכנית שלנו. נעבור על כל מרכיבה ונסביר את הסיבות להם. גם השבוע זו הזדמנות לבחון מה בתכנית אנו עושים ובמה היינו רוצים להשתפר.

מתכון 

מאפה תפוחים בזנגביל (ג'ינג'ר)

6 מנות, 1 מנה = 1 מנת פרי + 1/2 מנת פחמימה

המצרכים:

6 תפוחי עץ בגודל בינוני (רצוי מזן גרנד אלכסנדר)

6 ביסקוויטים

1/2 כפית קינמון

1/4 כפית זנגביל טחון

אבקת ממתיק, בכמות שוות ערך ל - 2 כפות סוכר

1/3 כוס מים

1 כף מיץ לימון

תרסיס שמן

ההכנה:

מקלפים את התפוחים, מסלקים את הגרעינים ופורסים לפרוסות. מסדרים את מחצית פרוסות התפוחים בתחתית כלי אפייה המרוסס בתרסיס שמן. מועכים וכותשים את הביסקוויטים. מערבבים את הפירורים עם הקינמון, הזנגביל והממתיק. מפזרים מחצית מהתערובת על פרוסות התפוחים. מסדרים על הפירורים את שארית התפוחים ועליהם מפזרים את שארית הפירורים. מערבבים 1/3 כוס מים עם מיץ הלימון, ויוצקים על התפוחים. מכסים ואופים בתנור בחום בינוני - גבוה (190 מעלות), עד שהתפוחים מתרככים, במשך 40-45 דקות. מגישים חם.

 בתאבון מבית דיאטה קלאב

 

חזרה לרשימה