ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

שונות

באדיבות אנליה רינג מהקבוצה של אביבה

כל הכמות: 1 מנת חלבון חלבי, 1מנת שומן, 4 מנות ירק

חומרים:

1 בצל גדול

1 כפית שמן זית או תרסיס שמן

מלח גס

פלפל שחור

2 כפיות כורכום

פטריות שמפניון

3 כפות חומוס לייט / 2 כפות מחוקות חומוס

אופן ההכנה:

 חותכים את הבצל לחצי וכל חצי חותכים לחצאי עיגולים לא דקים מדי.

 חותכים את פטריות השמפניון לחתיכות גדולות.

 מחממים את השמן במחבת טפלון.

 שמים במחבת בצל, מלח גס, פלפל שחור וכורכום, מערבבים ומבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך.

 מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמוכן.

 שמים את החומוס על צלחת ומפזרים מעל את תערובת הבצל והפטריות.

מגישים עם סלט ערבי ענק + מיץ לימון (במקום שמן זית).

בתאבון מבית דיאטה קלאב