ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

סלטים

4 מנות, 1 מנה = 1 מנת ירק + 1/2 מנת פרי + 1 מנת שומן

 

 

המצרכים:

4 סלקים בינוניים

2 חבושים

1 שורש סלרי, קטן

3 כפות שמיר קצוץ

1 כפית זנגביל טרי, מגורר

מיץ מלימון אחד

4 כפיות שמן

מלח ופלפל

 

ההכנה:

שוטפים היטב את הסלק, מניחים בסיר ומוסיפים מים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית 30 עד 40 דקות, עד שהסלק רך.

מרתיחים את החבושים בסיר מים ומבשלים על אש בינונית 20 דקות עד שהחבושים פריכים.

קולפים את החבושים. מקפידים להסיר את כל החלקים הקשים מן החבושים. קוצצים לקוביות.

קולפים ומגררים את הסלרי ומוסיפים.

מוסיפים את השמיר, הזנגביל, מיץ הלימון, השמן, הפלפל והמלח, מערבבים ושומרים יום במקרר להשבחת הטעם.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב