ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

מרקים

4 מנות, 1 מנה = 1.5 מנות לחם + 2 מנות ירק

המצרכים:

50 גרם פסטרמה הודו חתוכה לקוביות,

 1 בצל,

 2 גבעולי סלרי,

 1 גזר,

 1 כרישה,

 חצי כרוב,

 2 עגבניות,

 1 כוס (לפני בישול) פסטה קצרה,

 2 שיני שום קצוצות,

 פטרוזיליה, בזיליקום, מלח, פלפל, מרק צח לפי הצורך, תרסיס שמן.

ההכנה:

מקצצים את הבצל דק מאוד. שוטפים את הכרישה וחותכים לרצועות דקות. שוטפים את הכרוב וקוצצים אותו דק. חולטים את העגבניות במים חמים ומקלפים אותן. מחממים סיר, מרססים עליו תרסיס שמן ומאדים את השום, הבצל, הכרישה והפסטרמה. כאשר הבצל נהייה שקוף מוסיפים את הסלרי, הכרוב, הגזר והעגבניות. אם יש צורך מוסיפים מרק צח. ממשיכים לבשל עוד 20 דקות. מוסיפים מרק צח וכאשר רותח מוסיפים את הפסטה. מתבלים. ממשיכים לבשל עד שהפסטה תהייה מוכנה.

 

בתאבון מבית דיאטה קלאב