מתוך-->מתכונים ותפריטים של דיאטה קלאב-->תוספות-->רוטב לדגים
4 מנות, 1 מנה = 3 מנות ירק
המצרכים:
1 בצל קצוץ,
1 פלפל ירוק קצוץ,
1 קופסת עגבניות מרוסקות,
8 זיתים ממולאים וקצוצים,
מלח, אורגנו,
1/2 כוס יין לבן,
פלפל שחור טחון גס, טבסקו, תרסיס שמן.
ההכנה:
מרססים תרסיס שמן במחבת טפלון, מאדים את הפלפל והבצל. כאשר הבצל שקוף מוסיפים את העגבניות, הזיתים, מלח, אורגנו, יין, פלפל וטבסקו. ממשיכים לבשל ומערבבים מדי פעם.
בתאבון מבית דיאטה קלאב