הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
אכן עדיף שמן, אך בוודאי שלא 1 כוס. זה המון שמן לטיגון הבצל! חבל "לבזבז" 40 מנות שומן בפשטידה אחת... אפשר לאגן בתרסיס שמן ויצא מצויין.
כשמנת מתוקה מומלץ להשתמש בשמנת אלפרו (alpro), זו שמנת עם 5% שומן. מצוינת לבישול ואפייה.
להלן חישוב המנות בכל הפשטידה:
12 מנות ירק
7 מנות חלבון חלבי (אם משתמשים בשמנת 5%)
2 מנות פחמימה
ללא מנות שומן - אם משתמשים בתרסיס
בהצלחה!