הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.
מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה
כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.
באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.
דנה שלום.
לא בגלל צליאק אלא בגלל הטבה בנושא העיכול אני צריכה להוריד את הגלוטן עד כמה שאפשר.
אז במקום לחם אפשר את הפריכיות למיניהן - היות ויש המון סוגים - אשמח לדעת לכמה קלוריות אני צריכה להגיע כדי לדעת שזו מנת פחמימה? למשל פריכיות עגולות ששוות ל 16 קלוריות כל אחת (דלות נתרן), או עיגולי אורז שכל אחד שווה 6 קלוריות וכד'
בנוסף לכך אשמח לדעת איך להתייחס ליוגורט עיזים 3.7% (שמבחינה קלורית שווה פחות מיוגורט 1.7% החדש ולא ברור לי למה). האם אפשר להתייחס לכך כאל מנת חלבון חלבי? כמו אקטיביה למשל?
האם יש לך עוד רעיונות לתחליפי לחם? וכמה צריך?
אשמח לשמוע
תודה
אורלי