ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

פורום דיאטה קלאב

הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.

מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה

כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.

באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.

תפריט א'-שאלת הבהרה

מאת: 1357

10-05-2009 | 08:24:00

love שלום רב,
אני עושה תוכנית לפי תפריט א' - (כבר שלוש שנים בערך). בתפריט שפרסמתם באתר כתוב: 2.5 מנות חלבון חלבי ו- 1 חלבון בשרי. אני באופן קבוע אוכלת 2 מנות חלבון חלבי ולא 2.5. האם הכוונה בחצי הנוסף לתוספת החלב המותרת? אני לא שותה חלב. האם להוסיף חצי מנת חלבון נוספת? בנוסף, את שתי מנות החלבון החלבי אני מחלקת ל-4. זאת אומרת: 4 פר' פסטרמה = 2 בכל כריך. 2 גבנ"צ 5 = 1 בכל כריך. ככה יותר קל לי להתגבר על מיעוט מנות החלבון החלבי. האם זה בסדר? האם יש המלצות נוספות שיכולות להקל על הקושי שבמיעוט החלבונים בתפריט א'? תודה רבה על התייחסותכם.

    •    
    • תפריט א'-שאלת הבהרה

    • מאת: 1357
    • < ההודעה הנוכחית
    • נשלח בתאריך: 10-05-2009 08:24
    love שלום רב,
    אני עושה תוכנית לפי תפריט א' - (כבר שלוש שנים בערך). בתפריט שפרסמתם באתר כתוב: 2.5 מנות חלבון חלבי ו- 1 חלבון בשרי. אני באופן קבוע אוכלת 2 מנות חלבון חלבי ולא 2.5. האם הכוונה בחצי הנוסף לתוספת החלב המותרת? אני לא שותה חלב. האם להוסיף חצי מנת חלבון נוספת? בנוסף, את שתי מנות החלבון החלבי אני מחלקת ל-4. זאת אומרת: 4 פר' פסטרמה = 2 בכל כריך. 2 גבנ"צ 5 = 1 בכל כריך. ככה יותר קל לי להתגבר על מיעוט מנות החלבון החלבי. האם זה בסדר? האם יש המלצות נוספות שיכולות להקל על הקושי שבמיעוט החלבונים בתפריט א'? תודה רבה על התייחסותכם.
      •    
      • בוקר טוב smile

      • מאת:
      • נשלח בתאריך: 10-05-2009 09:04
      כדאי להוסיף את חצי מנת החלבון החלבי וכדאי שהיא אכן תהיה חלבית, על מנת שגופך יקבל יותר סידן.
      אין כל בעיה בפיצול עליו את מדברת.
      אם את לא שותה את 1/2 כוס החלב, כדאי להוסיף חצי מנת חלבון חלבי נוספת ושוב, ממקור חלבי, בגלל הסידן.
      בהצלחה!