ליצירת קשר
שם
דוא"ל
טלפון
הערות
מה התשובה לתרגיל שבתמונה?*
(כתבו ספרות בלבד)

פורום דיאטה קלאב

הפורום מיועד לכל המתעניינים באורח חיים בריא,תזונה ודיאטה. זה המקום לשאול,להתייעץ ולשתף.

מנהל הפורום: galita, דיאטנית החברה

כדי להשתתף באופן פעיל בפורום, יש צורך להתחבר למערכת. במידה ועדיין לא נרשמת לפורום, כל שעליך לעשות הוא להקדיש שתי דקות לצורך רישום חינם בטופס ההרשמה המקוון לפורום. מייד לאחר ההרשמה תוכל להכנס לפורום כחבר פעיל.

באם הנך חבר/ה פעילה באחת מקבוצת התמיכה של דיאטהקלאב, אנא הרשם/י באמצעות טופס ההרשמה למשתתפים.

היי

מאת:

24-01-2010 | 09:33:00

לשאלתך, כל גבינה שעוברת תהליך של סינון עוברת גם תהליך של ריכוז, מה שאומר שאחוזי השומן בה עולים.
זה מה שהופך אותה ליותר קרמית וליותר טעימה wink
השאלה היא כמה יותר שמנה ואת זה אין לי דרך לדעת :)
בהצלחה!

    •    
    • גבינה לבנה חצי אחוז-מסוננת

    • מאת: ofraim
    • נשלח בתאריך: 23-01-2010 19:13
    שלום רב איילת,איך עליי להתייחס לגבינה לבנה חצי אחוז שסננתי דרך מגבת נייר במשך 24 שעות והפכה ליותר קרמית.האם אחוזי השומן מקבלים ערכים חדשים ,האם עדיין 2 כפות הן מנת חלבון,מודה על תשובתך,שבוע טוב
      •    
      • היי

      • מאת:
      • < ההודעה הנוכחית
      • נשלח בתאריך: 24-01-2010 09:33
      לשאלתך, כל גבינה שעוברת תהליך של סינון עוברת גם תהליך של ריכוז, מה שאומר שאחוזי השומן בה עולים.
      זה מה שהופך אותה ליותר קרמית וליותר טעימה wink
      השאלה היא כמה יותר שמנה ואת זה אין לי דרך לדעת :)
      בהצלחה!